Στίβος: Χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες η κορυφαία Ρόχας

Πηνελόπη Γκιώνη
Η Γιούλιμαρ Ρόχας στο 6ο άλμα «έγραψε» 15.08μ. και από την 8η θέσγη βρέθηκε στην κορυφή για το 4ο διαδοχικό της χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν σε παγκόσμιο πρωτάθλημα

bet365

Η κορυφαία άλτρια του τριπλούν στον κόσμο ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σοκ προκάλεσε στον παγκόσμιο αθλητισμό η είδηση πως η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο τριπλούν και του Ολυμπιακού τίτλου, Γιούλιμαρ Ρόχας, δεν θα αγωνιστεί στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού.

Η πρωταθλήτρια από τη Βενεζουέλα, που έχει αφήσει ήδη το στίγμα της στον αθλητισμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις που έχει κάνει, ενημέρωσε τους φαν της πως κατά τη διάρκεια της προπόνησης είχε ένα ατύχημα που ως αποτέλεσμα είχε να τραυματίσει τον αχίλλειο τένοντά της. Δυστυχώς, μετά από εξετάσεις προέκυψε πως χρειαζόταν να υποβληθεί σε επέμβαση και έτσι αναγκαστικά θα μείνει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ρόχας έχει δύο Ολυμπιακά μετάλλια, χρυσό στο Τόκιο 2020 και αργυρό στο Ρίο 2016, είναι τέσσερις σερί φορές Παγκόσμια πρωταθλήτρια και είναι η κορυφαία άλτρια τριπλούν όλων των εποχών με 16.74μ.

 

Τελευταία Νέα