Γιορντάνοφ στο Gazzetta: «Ο Μίλωνας φεύγει από το Final 4 με ψηλά το κεφάλι»

Γιορντάνοφ στο Gazzetta: «Ο Μίλωνας φεύγει από το Final 4 με ψηλά το κεφάλι»

Δημήτρης Μύτικας
yordanof_-_milonas

bet365

Στις λεπτομέρειες που κόστισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου στον Μίλωνα στάθηκε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, μιλώντας στο Gazzetta, υπογραμμίζοντας πως οι Νεοσμυρνιώτες φεύγουν με ψηλά το κεφάλι από τη διοργάνωση.

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ μίλησε στο Gazzetta, μετά την ήττα του Μίλωνα στον τελικό από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η τύχη έλειψε στο τέλος από την ομάδα του ώστε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο έμπειρος διαγώνιος αποκάλυψε πως πίστευε πάρα πολύ στη νίκη της ομάδας του και έκλεισε λέγοντας πως ο αυτός ο τελικός ήταν μόνο η αρχή για τον Μίλωνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ στο Gazzetta:

Για τον παράγοντα που κόστισε το... όνειρο στον Μίλωνα:

«Μετά από τόσο μεγάλο παιχνίδι, πιστεύω πως μας έλειπε λίγο τύχη στο τέλος. Παίξαμε ένα εξαιρετικό βόλεϊ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν τόσο κοντά και τόσο μακριά, αλλά έτσι συμβαίνει στον αθλητισμό».

Για το σημείο που πίστεψε περισσότερο ότι ο Μίλωνας είναι κοντά στην κατάκτηση:

«Σήμερα πίστευα πως δεν θα χάσουμε. Το είπα και στον προπονητή αυτό. Το πίστεψα πολύ στο tie-break, αλλά μέχρι τον τελευταίο πόντο πρέπει να παίζεις με απόλυτη συγκέντρωση».

Και έκλεισε με τα εξής:

«Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει στο δρόμο που έχει χαράξει και θα έρθουν κι άλλοι τελικοί. Πέραν του αποτελέσματος, ο Μίλωνας φεύγει με ψηλά το κεφάλι, γεμάτος υπερηφάνεια».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα