ΓεροΓιοβάισα: Επέστρεψα σύντροφοι με... απόλυτο!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Επέστρεψα σύντροφοι με... απόλυτο!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα είναι εδώ! Απόλυτο στο ματς της Αργεντινής και συνεχίζει δυνατά για το σερί στο παιχνίδι της Γαλλίας με το Μαρόκο.

Ζω μεγάλες στιγμές. Είδα τον Μέσι να συμπεριφέρεται αγωνιστικά σαν τον Μαραντόνα, βλέπω την αγαπημένη μου Αργεντινή να περνά ένα - ένα τα εμπόδια και να φτάνει στον τελικό. Στην καρδιά μου ο Μέσι έχει φτάσει στα ύψη, αλλά και μια κούπα, η 3η μας είναι μεγάλο πράγμα. Μα, περισσότερο περήφανος είμαι για... μένα. Ο γεροΓιοβάισα έπεσε, αλλα σηκώθηκε ξανά και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο. Και νίκη Αργεντινής και Ν/G και Μέσι σκόρερ! Τι άλλο να κάνω; Σπαθιά να καταπιώ;;;

Πάμε στα σημερινά. Σας αρέσει το Μαρόκο, έγινε μόδα και με το δίκιο σας, ένα γκολ έχει δεχθεί και μάλιστα... αυτογκόλ. Γαλλία - Αργεντινή σύντροφοι και θα ναι σα να παίζει ο Μέσι στο Μονουμεντάλ. Ξέρετε ότι η Γαλλία δεν έχει χάσει ποτέ από το Μαρόκο, με τις πέντε προηγούμενες συναντήσεις τους να σημειώνονται σε φιλικά (3 νίκες, 2 ισοπαλίες). Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση ήταν η ισοπαλία 2-2 στο Σεν Ντενί τον Νοέμβριο του 2007. Παράλληλα, η Γαλλία παίζει στον έβδομο ημιτελικό της σε Παγκόσμιο Κύπελλο– αποκλείστηκε στους τρεις πρώτους (1958, 1982, 1986), κέρδισε τους τελευταίους τρεις (1998, 2006, 2018). Δε θέλω περισσότερα για να στηρίξω τον άσο στο 1.55.

Ο Ολιβιέ Ζιρού έχει σκοράρει τέσσερα γκολ μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης που θα σκοράρει πέντε σε μία διοργάνωση, εάν βρει δίχτυα απόψε. Ούτε 20αρης τέτοια δίψα και στο 2.50 προσφέρεται να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.

Αλλωστε, με τον Κιλιάν Μπαπέ να έχει ήδη πέντε γκολ μέχρι στιγμής, η Γαλλία θα μπορούσε να είναι η πρώτη ομάδα που έχει δύο παίκτες να σκοράρουν 5+ σε ένα μόνο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά τη Βραζιλία το 2002 (Ρονάλντο και Ριβάλντο). Στο 2.25 να σκοράρει ο σταρ της Παρί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα