Ερυθρός Αστέρας: Ελεύθερος ο Καμπάτσο, ανοίγει ο δρόμος για τη Ρεάλ

Ερυθρός Αστέρας: Ελεύθερος ο Καμπάτσο, ανοίγει ο δρόμος για τη Ρεάλ

Ο Φακούντο Καμπάτσο στην αναμέτρηση Βιλερμπάν - Αστέρα.
Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βρίσκεται στη Μαδρίτη, είναι ο Φακούντο Καμπάτσο, με τον Ερυθρό Αστέρα να τον αποχαιρετά.

Ο Φακούντο Καμπάτσο αποτελεί παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Αργεντίνος που έφτασε την περσινή σεζόν, μεσούσης της περιόδου στη Σερβία, αφήνει τα «ερυθρόλευκα» με φόντο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι κοινό μυστικό πως οι Μαδριλένοι του προσφέρουν γη και ύδωρ για να επιστρέψει στην Ισπανία και ο Καμπάτσο είναι πλέον ελεύθερος να βάλει την υπογραφή του.

Ο Ερυθρός Αστέρας του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του με τη φανέλα του γεμάτη από στιγμές στο Βελιγράδι. Την περασμένη σεζόν ο Καμπάτσο πρόλαβε να αγωνιστεί, ένεκα της τιμωρίας των Σέρβων, σε εννέα παιχνίδια της EuroLeague με 15 πόντους, 5.9 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.