Ολυμπιακός: Ο Ορτέγα χτυπά την «πόρτα» της 11άδας για το ματς με τη Φράιμπουργκ (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ορτέγα

bet365

Ο Μαρτίνεθ είναι ευχαριστημένος από τον Κίνι αλλά ο Ορτέγα προβάλλει ως ένας ακόμα υποψήφιος για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ την Πέμπτη.

Για να το έχουμε όλοι μας και πιο... φρέσκο στο μυαλό μας απέναντι στην ΑΕΚ και το 1-1 στην Opap Arena ο Μαρτίνεθ παρέταξε τον Ολυμπιακό με Πασχαλάκη τέρμα, αριστερά στην άμυνα τον Κίνι και δεξιά τον Ροντινέι και κέντρο άμυνας με Φρέιρε και Ρέτσο. Οι δύο χαφ μπροστά από την άμυνα ήταν οι Εσε και Μαντί Καμαρά και η τριάδα πίσω από τον Ελ Καμπί με Φορτούνη, Ποντένσε και Μασούρα. Άρα: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Φρέιρε και Ροντινέι - Εσε, Μαντί Καμαρά - Φορτούνης, Μασούρας και Ποντένσε - Ελ Καμπί.

Αρκετοί από τους παραπάνω παίκτες θα είναι - εκτός απροόπτου - βασικοί και στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ με το τεχνικό επιτελείο βέβαια να παίρνει τις τελικές του αποφάσεις ακόμα και την Πέμπτη ανήμερα του αγώνα στο φαληρικό γήπεδο. Υπάρχουν όμως και θέσεις που μοιάζουν αλλά και είναι... ανοιχτές. Μία τέτοια είναι του αριστερού μπακ με τον Αργεντίνο Ορτέγα να έχει πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.

Να μπει δηλαδή στην 11άδα αντί του Κίνι. Ο Ορτέγα είχε επιλεγεί βασικός στο Ολυμπιακός - Λαμία στο ντεμπούτο τους βασικός ενώ με την ΑΕΚ μπήκε ως αλλαγή και πήγε στην αριστερή πλευρά μπροστά όμως από τον Κίνι. Ο 24χρονος Ορτέγα που αποτέλεσε μία ακόμα επένδυση των Πειραιωτών από την Αργεντινή (μετά τον Εσε) έχει 2 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα