Αταμάν: «Πολύ σκληρή η Euroleague, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό»

Αταμάν: «Πολύ σκληρή η Euroleague, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό»

Newsroom
Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας για το παιχνίδι με την Μακάμπι (20/10, 21:15) για την 4η αγωνιστική υπογράμμισε ότι πρέπει η ομάδα του να αφήσει πίσω την άσχημη εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τούρκος προπονητής δεν υπολογίζει σίγουρα στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος οδεύει προς το χειρουργείο προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο γόνατο ενώ αντίθετα είναι πιθανόν να έχει στη διάθεσή του ύστερα από τρεις εβδομάδες τον Ντίνο Μήτογλου ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τη θλάση που τον ταλαιιπώρησε.

«Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτή είναι η Euroleague. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εκτός έδρας. Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο ματς. Αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό» δήλωσε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι και κατέληξε:

Στους δύο πρώτους μας αγώνες στο ΟΑΚΑ στη Euroleague παίξαμε καλό μπάσκετ, παρότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό στην παράταση. Αύριο θα είναι ένα διαφορετικό ματς, η Euroleague είναι πολύ σκληρή. Κάθε ματς είναι διαφορετικό γι’ αυτό και θα πρέπει να ξεχάσουμε άμεσα την ήττα μας από την Φενέρ. Σίγουρα αναλύσαμε άμεσα, μετά την επιστροφή μας από την Κωνσταντινούπολη τα λάθη μας αλλά τώρα όλη μας η προσοχή είναι στον αγώνα με τη Μακάμπι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.