Η συζήτηση Καρβαλιάλ - παικτών: «Είμαστε στον Ολυμπιακό, να βγάλουμε την αντίδραση που αρμόζει»

Ο Καρβαλιάλ

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός μαζί με τους παίκτες του έκαναν μία κουβέντα πριν από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός διότι η ανάγκη να βγει η πιο δυναμική αντίδραση ever είναι πιο μεγάλη από ποτέ!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε - όπως ήταν φυσικό και λογικό αλλά και επόμενο - με τους παίκτες του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ την Κυριακή στο φαληρικό γήπεδο. Τεχνικό team και ποδοσφαιριστές έκριναν πώς έπρεπε να γίνει αυτή η κουβέντα ενώ οι παίκτες τα είχαν πει και μεταξύ τους.

«Είμαστε στον Ολυμπιακό. Είμαστε σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Οι ευθύνες για αυτήν την εικόνα είναι δικές μας. Πρέπει να βγάλουμε εδώ και τώρα την αντίδραση που αρμόζει στο ματς με την ΑΕΚ για να πάμε να πάρουμε τη νίκη. Η ανάγκη να έχουμε τη σωστή αντίδραση είναι πιο μεγάλη από ποτέ και ειδικά τώρα», τονίστηκε σχετικά στις συζητήσεις που έγιναν με τεχνικό staff και παίκτες.

Εξάλλου ο Κάρλος Καρβαλιάλ στις δηλώσεις του στη COSMOTE TV σημείωσε για εάν έχει 'πληγωθεί' ο ποδοσφαιρικός εγωισμός της ομάδας: «Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία. Χωρίς καμία αμφιβολία έχουμε πληγωθεί όμως είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τι είδους αίμα κυλάει στις φλέβες μας. Είναι ευκαιρία να δείξουμε πως μέσα κυλάει αίμα νικητών. Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε δυνατοί και πως ξέρουμε να αντιδράμε».

Επίσης ότι σχετικά με τις κουβέντες του με τους ποδοσφαιριστές του υπογραμμίζει: «Φυσικά σεβόμαστε απόλυτα την ΑΕΚ γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον εαυτό μας. Πρέπει να κάνουμε το καλό μας παιχνίδι και να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να έχουμε αυτοπεποίθηση και αυτό λέω και στους ποδοσφαιριστές μου. Να έχουν πίστη στους εαυτούς τους, να δείξουν τον καλό τους εαυτό και να πάμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς γιατί στόχος μας είναι μόνο η νίκη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα