«Χτυπάει» παντού ο Ολυμπιακός: Ανοιχτά μέτωπα με Παλομίνο, Τσικίνιο, Κάρμο και Αλ Μουσράτι

«Χτυπάει» παντού ο Ολυμπιακός: Ανοιχτά μέτωπα με Παλομίνο, Τσικίνιο, Κάρμο και Αλ Μουσράτι

Ο Παλομίνο

bet365

Ο Ολυμπιακός αυτό το διάστημα «χτυπάει» over 4 μεταγραφικές περιπτώσεις προκειμένου έως τη Δευτέρα να έχει τουλάχιστον δύο νέες προσθήκες!

Οι «Ερυθρόλευκοι»... χτυπάνε παντού για να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνάς τους αλλά και στον άξονά τους.

Για τη θέση του στόπερ υπάρχουν κυρίως για τον Ολυμπιακό ο Παλομίνο της Αταλάντα και ο Κάρμο της Πόρτο. Η 2η περίπτωση εκ των δύο μοιάζει πιο δύσκολη με τον 34χρονο Παλομίνο να φαίνεται να τα έχει ήδη βρει με τον Ολυμπιακό και να απομένει το ΟΚ της Αταλάντα, που εμφανιζόταν να ζητά αρκετά χρήματα. Για τον νεότερο ηλικιακά και ιδιαίτερα ταλαντούχο Κάρμο η προσπάθεια αφορά στον δανεισμό.

Για το κέντρο ο Τσικίνιο της Μπενφίκα είναι ήδη κλεισμένος με χρονικό ορίζοντα το καλοκαίρι και παρά τα... εμπόδια λόγω της στάσης του πορτογαλικού συλλόγου υπάρχει η εκτίμηση ότι θα βρεθεί η λύση για να έρθει από τώρα. Εκτός από τον χαφ της Μπενφίκα οι Πειραιώτες έχουν εστιάσει και στον κυρίως αμυντικό μέσο της Μπράγκα και γενικά πανάκριβο παίκτη, Αλ Μουσράτι, διεθνή από τη Λιβύη (για τον οποίο οι Πορτογάλοι σημειώνουν πώς η Μπράγκα ζητούσε 20 εκατ. ευρώ!) και ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην πορτογαλική Λίγκα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται πιο ουσιώδεις εξελίξεις. Διαφαίνεται πώς έως τη Δευτέρα μπορεί να προκύψουν ακόμα και 2 νέες προσθήκες, μία για άμυνα και μία για το κέντρο (με τα φαβορί για αυτό να δείχνουν να είναι οι Παλομίνο και Τσικίνιο).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα