Εθνικός: Αποχαιρέτησε το Champions League με ήττα από τη Ματαρό

Δημήτρης Ντζάνης
 Ο Εθνικός αποχαιρέτησε το Champions League με ήττα από τη Ματαρό

bet365

Ο Εθνικός ολοκλήρωσε την παρουσία του στους ομίλους του Champions League γυναικών, με εκτός έδρας ήττα από τη Ματαρό με 18-8.

Ο Εθνικός ολοκλήρωσε με ήττα στην έδρα της ισπανικής Ματαρό με 18-8 την παρουσία του στον 3ο όμιλο του Champions League γυναικών.

Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, με την πειραϊκή ομάδα να αντιμετωπίζει την περσινή φιναλίστ Ματαρό, που είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στο Final 4.

O Eθνικός άντεξε μέχρι το 3ο λεπτό της β' περιόδου, όταν η Ειρήνη Νίνου μείωσε σε 6-4.

Από εκείνο το σημείο, η Ματαρό σε κάτι περισσότερο από πέντε αγωνιστικά λεπτά πέτυχε σερί 8-0, για το 12-4, φθάνοντας με άνεση στο 18-8.

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με επτά βαθμούς, που προήλθαν από τις εντός έδρας νίκες επί της Φερεντσβάρος και της Εγκερ και την εκτός έδρας ήττα στα πέναλτι από την Εγκερ.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 6-1, 5-2, 2-2.

Ματαρό (Μπαλάρντ): Μορέλ 1, Φαν ντε Κρατς 2, Γκουιράλ 3, Κέστελι 5, Νογκούε 3, Μπετράν 1, Εσπάρ 1, Κλαβέρια 2.

Εθνικός (Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Κατσιμπρή, Τέρνερ 1, Μπέτα, Νίνου 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου, Μιχαΐλοβιτς 2, Κανετίδου, Ι. Μπενέκου, Τορνάρου 1, Μαυρωτά.

«Αντίο» με ήττα η Γλυφάδα στο Euro Cup

Η Γλυφάδα δεν μπόρεσε έστω και στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro Cup να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα από την Πάντοβα με 11-9 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 1-2, 1-3.

ΑΝΟΓ (Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Π. Νίνου, Μουστακαρία, Αν. Λούδη, Γρηγοροπούλου 1, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου 1, Σαλταμανίκα, Οράιλι 3, Φουντωτού 1, Πιοβάν 1, Κουρέτα 2.

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Μητσάκος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα