Davis Cup: Ο Κετσμάνοβιτς νίκησε τον Θάνο κι έδωσε προβάδισμα στη Σερβία

Δημήτρης Ντζάνης
 Ο Μίομορ Κετσμάνοβιτς νίκησε τον Αριστοτέλη Θάνο

bet365

Ο Μίομορ Κετσμάνοβιτς νίκησε τον Αριστοτέλη Θάνο με 6-3, 6-3 και η Σερβία έκανε το 1-0 επί της Ελλάδας στη σειρά αγώνων τους για το ια το World Group I του Davis Cup στο Βελιγράδι.

Ο Αριστοτέλης Θάνος προσπάθησε να δυσκολέψει το έργο του Μίομιρ Κετσμάνοβιτς, όμως ο Σέρβος έφθασε στη νίκη με 6-3, 6-3 κι έδωσε προβάδισμα 1-0 στη Σερβία επί της Ελλάδας, στο tie για το World Group I του Davis Cup, που φιλοξενείται στην «Aleksandar Nikolic Hall» της σερβικής πρωτεύουσας.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αντιμετωπίζει αμέσως μετά τον Γιάννη Ξυλά.

Ο 25χρονος Κετσμάνοβιτς, Νο.53 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε την εμπειρία στα κρίσιμα σημεία, απέναντι στον Θάνο, που βρίσκεται στο Νο.713.

Ο Κετσμάνοβιτς με break προηγήθηκε με 2-0 στο εναρκτήριο σετ, ο Θάνος το πήρε αμέσως πίσω (2-1), ο Σέρβος διατήρησε το προβάδισμα με 3-2 και 4-3, με νέο break έκανε το 5-3 και σερβίροντας έκλεισε το σετ με 6-3.

Ο Θάνος διατήρησε το σερβίς του στο 1ο game στο 2o σετ, όμως ο Κετσμάνοβιτς κατακτώντας τρία games στη σειρά, ξέφυγε με 3-1 κι έπειτα με 4-2. O 23χρονος Θάνος μείωσε σε 4-3, ο Κετσμάνοβιτς με love game έφθασε στο 5-3 και με νέο break έκλεισε και το 2ο σετ με 6-3.

To πρόγραμμα του tie Σερβίας-Ελλάδας

Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες
Σάββατο 14/9

  • 1) Μίομιρ Κετσμάνοβιτς - Αριστοτέλης Θάνος 6-3, 6-3
  • 2) Nόβακ Τζόκοβιτς - Γιάννης Ξυλάς

Κυριακή 15/9 14:00

  • 3) Τζόκοβιτς/Μεντζέντοβιτς - Αζωίδης/Π. Τσιτσιπάς
  • 4) Nόβακ Τζόκοβιτς - Αριστοτέλης Θάνος
  • 5) Μίομιρ Κετσμάνοβιτς - Γιάννης Ξυλάς
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα