Πιερό για τον πανηγυρισμό του: «Είναι ένα τηλεφώνημα για να ενημερώσω πώς είμαι εδώ και σκοράρω» (vid)

Πιερό για τον πανηγυρισμό του: «Είναι ένα τηλεφώνημα για να ενημερώσω πώς είμαι εδώ και σκοράρω» (vid)

Newsroom
Ο Πιερό

bet365

Ο έμπειρος στράικερ της ΑΕΚ που σκόραρε στο ντεμπούτο του εξήγησε το τι σημαίνει η κίνηση που έκανε μετά την επίτευξη του τέρματος στο 1-0 με τον Βόλο.

Ο Πιερό που με το... καλημέρα βρήκε δίχτυα στο 2-0 της ΑΕΚ με τον Βόλο μιλώντας μετά τον αγώνα επισήμανε σχετικά: «Είναι σημαντικά όλα τα παιχνίδια. Πόσο μάλλον όταν λείπουν παίκτες - κλειδιά. Έπρεπε οι υπόλοιποι να βοηθήσουμε και τα πήγαμε καλά.

Ο Λιβάι ένιωσε μια ενόχληση. Είναι σημαντικός για την ομάδα αλλά εγώ είμαι χαρούμενος που βοήθησα. Είμαι χαρούμενος σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

Είναι φανταστικό (αυτό που ένιωσε για την ανταπόκριση του κόσμου). Ήθελα να βρεθώ εδώ, μπόρεσα και σκόραρα και ήμουν πραγματικά χαρούμενος. Ο πανηγυρισμός μου είναι ένας τρόπος και ένα τηλεφώνημα για να ενημερώσω όλες τις ομάδες απ' όπου πέρασα ότι είμαι εδώ και σκοράρω. Πώς είμαι εδώ και σκοράρω».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα