ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ απολάμβανε μέσα από το αυτοκίνητο την υποδοχή από τον κόσμο! (vid)

ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ απολάμβανε μέσα από το αυτοκίνητο την υποδοχή από τον κόσμο! (vid)

Newsroom
Ο Αντονί Μαρσιάλ της ΑΕΚ

bet365

Ο Αντονί Μαρσιάλ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που τον μετέφερε παρατηρούσε ενθουσιασμένος τους 3.000 και πλέον φίλους της ΑΕΚ να τον αποθεώνουν κατά την άφιξή του.

Πάνω από 3.000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και υποδέχθηκαν θερμά τον Αντονί Μαρσιάλ δημιουργώντας έναν κιτρινόμαυρο πανικό!

Ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός που θα ανακοινωθεί για τα επόμενα τρία χρόνια από την ΑΕΚ πάτησε στην Ελλάδα και έβαλε το κασκόλ της Ένωσης με το που κατέβηκε στο αεροπλάνο.

Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο των ανθρώπων της ΑΕΚ που θα τον μετέφερε στο ξενοδοχείο και από το πίσω κάθισμα απολάμβανε την υποδοχή!

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ενθουσιασμένος, χαιρετούσε τον κόσμο με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, ενώ αρκετοί... κόλλαγαν το πρόσωπό τους στο παράθυρο για μια selfie μαζί του!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα