Γιατί ο Δήμος Χαλανδρίου έβγαλε τον Νηρέα από το κολυμβητήριο

Δημήτρης Ντζάνης
Το κολυμβητήριο Χαλανδρίου

bet365

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος με ανάρτησή του ρίχνει φως στο θέμα έξωσης του Νηρέα Χαλανδρίου έπειτα από 31 χρόνια από το κολυμβητήριο στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας»

Ο Νηρέας Χαλανδρίου ύστερα από 31 χρόνια δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το κολυμβητήριο στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας», μια εξέλιξη που δημιούργησε αίσθηση.

Όμως, ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος με ανάρτησή του εξηγεί τους λόγους που η δημοτική αρχή πήρε την απόφαση, έχοντας στα χέρια της και τη δικαίωση από το Εφετείο, που επιβεβαώνει την πρωτόδικη απόφαση του 2017.

«Σύμφωνα και με τις δύο αποφάσεις ο Νηρέας Χαλανδρίου από το έτος 2000 ως το 2013, παρανόμως, δεν πλήρωνε απολύτως τίποτα για την σχεδόν αποκλειστική χρήση του κλειστού κολυμβητηρίου της πόλης, ενώ συνέχιζε να εισπράττει κανονικά έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, επιβάλλοντας υψηλότατες συνδρομές σε εκατοντάδες οικογένειες των μελών του» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Σίμος Ρούσσος.

Όπως μάλιστα συνεχίζει, από το 2014 όταν κι ανέλαβε τη θέση του δημάρχου «με πνεύμα ανοχής, ευπιστίας και συνεργασίας παρείχε άπλετο χρόνο προκειμένου να ευοδωθούν οι διαβεβαιώσεις για εξυγίανση του σωματείου, για σταδιακή αποπληρωμή των παλαιών χρεών με χρήση κάθε νόμιμης διαδικασίας ρυθμίσεων, χωρίς φυσικά να παραιτηθεί των νόμιμων δικαστικών διεκδικήσεων του δήμου. Δυστυχώς όμως χωρίς ουσιαστική ανταπόκριση».

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου Χαλανδρίου

roussos

@Photo credits: Δήμος Χαλανδρίου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα