Laver Cup: Ήττα για Τσιτσιπά και Ρουντ στο διπλό, προβάδισμα για την Team World

Δημήτρης Ντζάνης
 Ήττα για Τσιτσιπά και Ρουντ στο διπλό, προβάδισμα για την Team World

bet365

Οι Τσιτσιπάς και Ρουντ ηττήθηκαν από τους Σέλτον/Ταμπίλο με 2-0 στο διπλό, στο κλείσιμο της 2ης ημέρας του Laver Cup στο Βερολίνο.

Το βραδινό πρόγραμμα του Σαββάτου (21/9) στο Laver Cup στο Βερολίνο, έφερε δύο νίκες και ισάριθμα δίποντα για την Team World, που πλέον έχει αποκτήσει προβάδισμα, εν όψει της Τeam Europe.

Στο κλείσιμο της βραδιάς στην Uber Arena του Βερολίνου οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάσπερ Ρουντ ηττήθηκαν στο διπλό από τους Μπεν Σέλτον/Αλεχάντρο Ταμπίλο με 6-1, 6-2.

Οι Σέλτον/Ταμπίλο κυριάρχησαν απόλυτα στο 1ο σετ, προηγήθηκαν με 4-0 σε 15 λεπτά, έφθασαν στο 5-0 και στο 6-1 σε 26 λεπτά, με τους πόντους να είναι 30-14.

Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ, οι Σέλτον/Ταμπίλο με break κι έπειτα με love game προηγήθηκαν 2-0. Oι Τσιτσιπάς/Ρουντ επέστρεψαν από το 0-40, μειώνοντας σε 2-1 και αμέσως μετά σε 3-2 Στο 6ο game οι Τσιτσιπάς/Ρουντ βρέθηκαν δύο φορές σε break point, όμως οι Σέλτον/Ταμπίλο έκαναν το 4-2, με νέο break ξέφυγαν με 5-2 και σερβίροντας, πήραν το σετ με 6-2 και μαζί τη νίκη.

Νέα νίκη ο Φριτζ κόντρα στον Ζβέρεφ

Νωρίτερα και στον αγώνα που άνοιξε το πρόγραμμα της βραδινής ζώνης στην Uber Arena ο Τέιλορ Φριτζ νίκησε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-4, 7-5, δίνοντας το δίποντο στην Team World. Για τον Αμερικανό ήταν ήταν η 3η διαδοχική νίκη επί του Ζβέρεφ μετά το Wimbledon και το US Open.

Κάθε νίκη την πρώτη μέρα δίνει έναν βαθμό, τη δεύτερη δύο βαθμούς και την τρίτη τρεις βαθμούς, αντίστοιχα. Νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή που θα φτάσει πρώτη τους 13 βαθμούς. Σε περίπτωση ισοπαλίας 12-12, θα διεξαχθεί ένας επιπλέον αγώνας διπλού, που θα κριθεί σε ένα σετ με τάι μπρέικ.
Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας θα ανακοινωθεί αργότερα.

Πρόγραμμα - Αποτελέσματα

Παρασκευή 20/9


Σάββατο 21/9

  • Μεντβέντεφ-Τιάφο 3-6, 4-6, 5-10
  • Αλκαράθ-Σέλτον 6-4, 6-4
  • Ζβέρεφ-Φριτζ 4-6, 5-7
  • Τσιτσιπάς/Ρουντ-Σέλτον/Ταμπίλο 1-6, 2-6.

H βαθμολογία

  • Team World 8
  • Τeam Europe 4
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα