Παπανικολάου: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ, συγκινηθήκαμε όλοι με την Εθνική»

Παπανικολάου: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ, συγκινηθήκαμε όλοι με την Εθνική»

Κώστας Παπανικολάου
Ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη στην Euroleague με τον αρχηγό του, Κώστα Παπανικολάου, να εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα δύσκολα, όμως τελικά επικράτησε στο ΣΕΦ επί της Ζάλγκιρις με σκορ 74-68, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στη Euroleague 1-1.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Παπανικολάου, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κόντρα στους Λιθουανούς σκοράροντας επτά πόντους και στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στο «χαμό» του Τζόρτζ Μπάλντοκ.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής που έδειξαν αυτοθυσία και τίμησαν τον συμπαίκτη τους, μας συγκίνησαν όλους»

«Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε από τη ζωή. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής που έδειξαν αυτοθυσία και τίμησαν τον συμπαίκτη τους, μας συγκίνησαν όλους.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, η διαχείρισή μας στα 3 δεκάλεπτα δεν ήταν η δέουσα. Χρίζει μεγάλης προσοχής για τα επόμενα ματς. Σαν να σβήσαμε τις μηχανές στο 2ο δεκάλεπτο και δώσαμε την ευκαιρία στην Ζαλγκίρις να επιστρέψουμε και να έχουμε ένα θρίλερ.
Φταίει που νιώσαμε λίγο παραπάνω άνετα από όσο έπρεπε και λίγο που ακόμα όλες οι ομάδες και εμείς δεν έχουν πάρει μπροστά να παίξουν το μπάσκετ που θέλουν. Είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε.
Σίγουρα μας ενοχλούν τα ριμπάουντ που χάνουμε. Η άμυνα τελειώνει όταν καθαρίσεις το ριμπάουντ, αλλιώς κουράζεται και το σώμα και το μυαλό και αυτό κάνει όλη τη δουλειά πιο δύσκολη».
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.