Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (17/10) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida 26/9

bet365

Συνάντηση Βαγιαννίδη και Παναθηναϊκού για να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους. Επιστρέφουν οι διεθνείς της ΑΕΚ και συνεχίζεται η προετοιμασία για τη νίκη εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Sport Day: «Silver Alert». Φίλιπ Μαξ: Διεθνής ποδοσφαιριστής 31 ετών, αγωνίστηκε στο EURO, ενώ την τελευταία φορά που εθεάθη στην «πράσινη» ενδεκάδα ήταν στο ματς Καλλιθέα - Παναθηναϊκός. Προβληματισμός για τον πρώην παίκτη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την ώρα που ο Μλαντένοβιτς τραβάει όλο το κουπί στη συγκεκριμένη πτέρυγα.

Live Sport: Τετ α τετ Βαγιαννίδη - ΠΑΟ. Άμεσα θα βρεθούν οι δύο πλευρές για να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Απόντες από την προπόνηση οι διεθνείς Ουναΐ, Πελίστρι και Μαξίμοβιτς.

Φως των Σπορ: Τα δίνει όλα! Η μεγάλη προσπάθεια του Γουίλιαν για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να βρεθεί στο επίπεδο που τον περιμένει ο Ολυμπιακός με βάση την τεράστια κλάση του.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Παραμιλάει η Ευρώπη! Πώς σαρώνει τους αντιπάλους ο Ολυμπιακός χωρίς να έχει πατήσει ακόμα το γκάζι. Σε τροχιά MVP ο Βεζένκοφ, σπάει τα κοντέρ της στατιστικής. Οι έξτρα πόντοι που πήραν οι στρατιώτες Φουρνιέ και ΜακΚίσικ.

 

Ώρα των Σπορ: Γεμίζει! Σε τελική ευθεία η προετοιμασία για τη νίκη την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επέστρεψαν στα Σπάτα Ελίασον και Στρακόσα, μπαίνει σήμερα ο Κοϊτά, γυρίζουν Ελλάδα οι Πινέδα και Καλένς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα