Παραολυμπιακοί Αγώνες: Σπουδαία εμφάνιση ο Μπακοχρήστος και 7η θέση στο Παρίσι

Δημήτρης Ντζάνης
 O Δημήτρης Mπακοχρήστος

bet365

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες στην άρση βαρών στον πάγκο και με 170κ. στην κατηγορία -54κ. κατέλαβε την 7η θέση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος ήταν εξαιρετικός στον αγώνα του στα -54κ. άρσης βαρών σε πάγκο, με τον 40χρονο παραολυμπιονίκη να σηκώνει 170κ. και να κατακτά την 7η θέση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο παραθλητής από το Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας, ήταν σπουδαίος σε έναν τελικό όπου δεν είχε άκυρη προσπάθεια, σήκωσε κατά σειρά τα 166κ., τα 169κ. και τα 170κ. ολοκληρώνοντας αλάνθαστος τον αγώνα του.

Ο Μπακοχρήστος με τα χάλκινα μετάλλια στο αγώνισμα στο Ρίο ντε Τζανέιορο και στο Τόκιο, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε στη «La Chapelle Arena» των Παρισίων, καθώς ένα πρόβλημα υγείας τον υποχρέωσε να χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του. Παρόλα αυτά ο Μπακοχρήστος πρόσθεσε άλλη προσθέτοντας άλλη μια διάκριση στο πλούσιο βιογραφικό του.

Ο Νταβίντ Ντεγκτιάρεφ από το Καζακστάν, με 188κ. διατήρησε τον παραολυμπιακό του τίτλο. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Κουβανός, Πάμπλο Ραμίρεζ Μπαριέντος με 185κ. και το χάλκινο ο Κινέζος, Τζινγκλάνγκ Γιανγκ με 179κ., αντίστοιχα.



Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα