Έχει ρήτρα ο Δώνης!

Gazzetta team
Έχει ρήτρα ο Δώνης!

bet365

Οι φήμες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Δώνη, αν ευσταθούν, αφήνουν στους πράσινους ένα διάστημα δύο περίπου εβδομάδων να το πράξουν. Παρελθόν και ο Σαρμιέντο!

Η φημολογία για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς τον Γιώργο Δώνη έχει φουντώσει τις τελευταίες μέρες, όμως αν θέλουν να επιστρέψει στην Παιανία ο 41χρονος τεχνικός που μεγαλούργησε με το Τριφύλλι σαν ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να βιαστούν.

Ο προπονητής των Περιστεριωτών λέει στο περιβάλλον του ότι δεν έχει ακόμη κάτι χειροπιαστό από τους Πράσινους, όμως στον Ατρόμητο έχουν λάβει τα μέτρα τους και έχουν «δέσει» τον προπονητής τους . Και αυτό διότι εκτός από την ρήτρα 200.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, αν ο Δώνης αποφασίζει να φύγει θα πρέπει να το πράξει πριν τις 31 Μαΐου.

Από εκεί και πέρα, μετά τους Μελισσά, Μιχαηλίδη και Σαγκανόφσκι, παρελθόν αποτελεί και ο Μαρσέλο Σαρμιέντο που ενημερώθηκε την Παρασκευή ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα περίοδο και καλείται να βρει ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα