Η τούρτα και το κράνος του Σένα! (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Η τούρτα και το κράνος του Σένα! (vid & pics)
Τα 28α γενέθλιά του γιόρτασε ο Μπρούνο Σένα στην Κορέα, με τη Renault να του φτιάχνει μια εντυπωσιακή τούρτα και τον ίδιο να φοράει ένα κράνος, με τις τρεις χρονιές που ο θείος του, Άιρτον, στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Μπρούνο Σένα δεν μπορεί να ξεχάσει την Πρωτομαγιά του 1994, όταν ο θείος του Άιρτον σκοτώθηκε στην Ίμολα. Ο Βραζιλιάνος έχει σήμερα τα γενέθλιά του, καθώς συμπληρώνει 28 χρόνια από τη γέννησή του και το κράνος του έκλεψε τις εντυπώσεις στα πάντοκ. Αυτό έγραφε πάνω τις χρονιές 1988, 1990, 1991, τις οποίες ο αείμνηστος Άιρτον κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο πιλότος της Renault δεν κατάφερε να τα γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς κατετάγη στη 15η θέση. Ωστόσο, η γαλλική ομάδα διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι, στο οποίο του έφτιαξε μια εντυπωσιακή τούρτα και δέχτηκε τις ευχές όλων. Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε, όμως, να το γιορτάσει με μια καλή θέση στο γκριντ, δημιούργησε ένα βίντεο, μέσω του οποίου έστειλε τα ευχαριστήριά του για τις ευχές και τόνισε ποιες από αυτές του άρεσαν περισσότερο.

Τέλος, ο Σένα έδειξε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα στις κατατακτήριες δοκιμές δηλώνοντας ότι αυτός δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. «Είναι λίγο δύσκολο το Σαββατοκύριακο μέχρι τώρα και σήμερα τα πράγματα δεν πήγαν βάσει σχεδίου. Είναι οι πρώτη μου κακή απόδοση της χρονιάς σε κατατακτήριες δοκιμές κι ελπίζω να είναι η τελευταία!

Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, μερικές φορές όταν δεν παίρνεις όλα όσα πρέπει από το μονοθέσιο. Ο Βίταλι έκανε καλή δουλειά, γι' αυτό είδαμε ότι το μονοθέσιο είναι συνεπές και έχει δυνατό υλικό για τον αγώνα. Το μονοθέσιο ήταν καλό. Εγώ, πιθανόν, δεν είχα τα επαρκή χιλιόμετρα για να πιέσω. Δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου, αλλά αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!