Aston Martin On Ice: Σχολείο οδήγησης για πλουσίους

Aston Martin On Ice: Σχολείο οδήγησης για πλουσίους
Χαβιάρι, σαμπάνια, πολύ glamour, αλλά και μια πίστα στον πάγο, περιλαμβάνει το σχολείο που δημιούργησε η Aston Martin στο Κολοράντο. Η οδήγηση υποχρεωτική.

Θα θέλατε να οδηγήσετε κάτι δυνατό με κίνηση πίσω και ιδανικά, στον πάγο; Φυσικά και θα θέλατε και η Aston Martin το γνωρίζει αυτό και δημιούργησε ένα πρόγραμμα οδήγησης στο Κολοράντο με αυτές ακριβώς τις προδιαγραφές.

Δυστυχώς, το πρόγραμμα αυτό δεν είναι ελεύθερο στο κοινό, αλλά αφορά μόνο τους κατόχους αυτοκινήτων της Aston Martin. Όλα διαδραματίζονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με πολλές στροφές όπου μπορείτε να δοκιμάσετε και να εξελίξετε τις ικανότητές σας σε όλους τους τομείς. Επιτάχυνση, επιβράδυνση, έλεγχος του αυτοκινήτου υπό γωνία, σλάλομ, αλλά και ολόκληρος γύρος πίστας είναι στη διάθεσή σας.

Σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολο να γυρίζεις στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα από πάγο, μήκους σχεδόν ενάμιση χιλιομέτρου, όπως μας δείχνει στο βίντεο η Aston Martin. Ωστόσο, μετά από αυτό το σχολείο στο Κολοράντο, οι τυχεροί κάτοχοι των βρετανικών σπορ μοντέλων θα νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχοντας πλέον στις «αποσκευές» τους περισσότερες γνώσεις.

Η πρώτη αυτή οργάνωση στέφθηκε από επιτυχία -και πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει άλλωστε-, και όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της Aston Martin, οργανώνουν ήδη το επόμενο σχολείο για το Φεβρουάριο του 2015.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!