Manila Diary Day 1: Πόσο θα επηρεάσει η απουσία του Μήτογλου την Εθνική;

Newsroom
...
Ο Αντώνης Καλκαβούρας και ο Κωνσταντίνος Μελάγιες βρίσκονται στη Μανίλα σε συνεργασία με το pamestoixima.gr και μας μεταφέρουν καθημερινά το ρεπορτάζ του Μουντομπάσκετ.

Το σοκ με τον Ντίνο Μήτογλου ήταν μεγάλο για την Εθνική ομάδα λίγο πριν μπει στο παρκέ για το τζάμπολ του Μουντομπάσκετ στη Μανίλα. Πόσο θα επηρεάσει τη γαλανόλευκη η απουσία του παίκτη του Παναθηναϊκού; Ποια θα είναι τα νέα δεδομένα που θα φέρει στο στρατόπεδο του Δημήτρη Ιτούδη και ποιο θα είναι το plan b ενόψει της πρεμιέρας με την Ιορδανία;

Live streaming, ειδικά παικτών και καθημερινές προσφορές για το Μουντομπάσκετ | 21+

Ο Αντώνης Καλκαβούρας και ο Κωνσταντίνος Μελάγιες μάς μεταφέρουν όλα τα δεδομένα από τη Μανίλα σε συνεργασία με το pamestoixima.gr.

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα. Στο Pamestoixima.gr η εμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους! Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

Δείτε το Manila Diary

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα