Ολυμπιακός: Μήνυμα στήριξης στους πληγέντες της κακοκαιρίας

Ολυμπιακός: Μήνυμα στήριξης στους πληγέντες της κακοκαιρίας

Κακοκαιρία

bet365

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας με σχετική ανάρτηση τους στα social media, εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στους πολίτες που δοκιμάζονται από τα σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας.

Η κακοκαιρία «Daniel» ταλαιπωρεί ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας, αφού οι πλημμύρες, οι καταστροφές και τα ατυχήματα, είναι μερικές από τις συνέπειες των ακραίων καιρικών φαινομένων.

O Ολυμπιακός, μέσω των Social Media, έστειλε μήνυμα στήριξης στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τη σφοδρή κακοκαιρία.

Πιο συγκεκριμένα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, έκανε μια ανάρτηση, στην οποία εκφράζει τη συμπαράσταση στον κόσμο που δοκιμάζεται, όσο και στις οικογένειες των θυμάτων.

Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Είμαστε σοκαρισμένοι από τις εικόνες βιβλικής καταστροφής στην χώρα μας λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα θύματα και στους συγγενείς τους και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όλους όσοι έχουν πληγεί. Η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι και σε όσους βρίσκονται αυτή σε κίνδυνο και περιμένουν βοήθεια».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα