Παναθηναϊκός: Παρέδωσε δύο εμφανίσεις στην Τσεντεβίτα για δημοπρασία

Παναθηναϊκός: Παρέδωσε δύο εμφανίσεις στην Τσεντεβίτα για δημοπρασία

Παναθηναϊκός
Δημήτρης Κοντός και Σάνι Μπετσίροβιτς, παρέδωσαν δύο υπογεγραμμένες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τεθούν σε δημοπρασία για τους πλημμυροπαθείς της Σλοβενίας.

Παναθηναϊκός και Τσεντεβίτα «κοντράρονται» αυτή την ώρα στη Λουμπλιάνα, σε ένα φιλικό δύο σκοπών. Καταρχήν, πρόκειται για ένα παιχνίδι προετοιμασίας, ώστε οι παίκτες να «ξεδώσουν» μετά από τις σκληρές προπονήσεις.

Ο δεύτερος σκοπός του συγκεκριμένου παιχνιδιού, είναι να βοηθηθούν οι άτυχοι από τις πλημμύρες που έγιναν στη Σλοβενία. Σε αυτό το πλαίσιο, πριν την έναρξη του αγώνα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σάνι Μπετσίροβιτς και ο Basketball and Communication Director της ομάδας, Δημήτρης Κοντός, παρέδωσαν από μία εμφάνιση του Σλούκα και του Βιλντόζα στους ανθρώπους της Τσεντεβίτα.

Οι συγκεκριμένες εμφανίσεις, θα τεθούν σε δημοπρασία και όλα τα έσοδα θα δοθούν τους πλημμυροπαθείς της Σλοβενίας. Εξάλλου, όπως έχετε ενημερωθεί, τα έσοδα από το συγκεκριμένο φιλικό, θα τεθούν στη διάθεση των ανθρώπων που πληγήκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Σλοβενία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.