Ζάρκο Πάσπαλι: Η πρώτη εμφάνιση μετά την επέμβαση στην καρδιά

Γιάννης Σταυρουλάκης
.

bet365

Ο Ζάρκο Πάσπαλι υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση λόγω καρδιακής αρρυθμίας και σήμερα (23/2) πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση καθησυχάζοντας άπαντες.

Ο Ζάρκο Πάσπαλι ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από πρόβλημα στην καρδιά και την περασμένη Δευτέρα 12/2 υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση λόγω καρδιακής αρρυθμίας και παρέμεινε προληπτικά στην εντατική, δίχως να διατρέχει κίνδυνο.

Ο 58χρονος Μαυροβούνιος, ο οποίος έχει προσφέρει εκπληκτικές στιγμές στο ελληνικό κοινό κυρίως ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και του Άρη, εμφανίστηκε δημόσια την Παρασκευή 23/2 στο πλευρό των Άτσο Πέτροβιτς και Σάσα Ντόντσιτς.

Ο Άτσο Πέτροβιτς ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter και καθησύχασε άπαντες για την κατάσταση του Πάσπαλι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα