Εθνική Ανδρών: Οι αγώνες προετοιμασίας για το Προολυμπιακό τουρνουά

Εθνική Ανδρών: Οι αγώνες προετοιμασίας για το Προολυμπιακό τουρνουά

Νίκος Καρφής
Η Ελλάδα

bet365

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας για την Εθνική Ανδρών ενόψει Προολυμπιακού.

Η Εθνική Ανδρών θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (2-7/7). Στην προετοιμασία της θα παίξει 3 φιλικά. Στην αρχή στις 21 Ιούνη θα βρει απέναντι της την Πολωνία. Έπειτα θα έχουμε το τουρνουά Ακρόπολις που θα διεξαχθεί από 25 μέχρι 27 Ιούνη. Ξεκίνημα με το Μαυροβούνιο στις 25 Ιούνη, ενώ δύο μέρες μετά θα κοντραριστεί με τις Μπαχάμες των ΝΒΑers Έιτον, Γκόρντον και Χιλντ.

Αναλυτικά

Η Εθνική Ανδρών θα διεκδικήσει την πρόκρισή της για τους Ολυμπιακούς αγώνες μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (2-7/7) και στην, εκ των πραγμάτων, σύντομη προετοιμασία της για το μεγάλο αυτό ραντεβού θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια.

Στις 21/6 θα αντιμετωπίσει την Πολωνία σε έναν αγώνα με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, ενώ το τριήμερο 25-27/6 θα διεξαχθεί το καθιερωμένο τουρνουά «Ακρόπολις Aegean», στο οποίο συμμετέχουν ακόμα το Μαυροβούνιο, που θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό της Λετονίας και οι Μπαχάμες που θα παίξουν στο Προολυμπιακό της Ισπανίας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά Ακρόπολις Aegean είναι το εξής:

25/6 Ελλάδα-Μαυροβούνιο

26/6 Μαυροβούνιο-Μπαχάμες

27/6 Μπαχάμες-Ελλάδα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα