Σπανούλης: «Χαρούμενος που ενσωματώθηκε και ο Γιάννης, τα παιδιά δίνουν τη ψυχή τους»

Σπανούλης: «Χαρούμενος που ενσωματώθηκε και ο Γιάννης, τα παιδιά δίνουν τη ψυχή τους»

Ο Βασίλης Σπανούλης στον πάγκο της Εθνικής

bet365

Όλα όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας στο τελευταίο ματς πριν το προολυμπιακό.

Η Εθνική ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στις Μπαχάμες με 102-75 και έκλεισε με νίκη τα φιλικά πριν από την έναρξη του προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε ότι ήταν χαρούμενος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια του ματς ενώ σχολίασε και την απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Πιστεύω κάτι ανάλογο θα δούμε και από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Παίζουνε ένα μπάσκετ ελεύθερο με πολύ ταλέντο που αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και αν δεν είσαι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια μπορεί να το πληρώσεις. Τα παιδιά είναι πολύ συγκεντρωμένα, έχουν κίνητρο. Έχουν έρθει εδώ με ένα σκοπό. Είμαι πολύ χαρούμενος που ενσωματώθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ομάδα μας, κάναμε έναν πολύ καλό προγραμματισμό, είδαμε ότι ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα και ήταν πάρα πολύ καλός και με τους συμπαίκτες του. Είδαμε εκτός από το ότι σκόραρε, μοίρασε πολύ καλά τη μπάλα. Τα υπόλοιπα παιδιά ένιωσαν άνετα μέσα στο γήπεδο, συνέχισαν να παίζουν το παιχνίδι τους, όπως έχουν παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια, αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Η άμυνα μας ήταν πολύ καλή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, εκτός από μερικά εύκολα καλάθια που δώσαμε, κυρίως στη δεύτερη περίοδο. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχουμε δουλειά, 2-3 μέρες να δουλέψουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες όσο μπορούμε να προετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας.

Τα παιδιά δίνουν τη ψυχή τους, παλεύουν για κάθε μπάλα και κάθε φάση αυτό είναι το σημαντικό».

@Photo credits: eurokinissi, ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα