Ελλάδα - Ελβετία 71-47: Αποδεκατισμένη βγήκε νικήτρια για να διεκδικήσει την 9η θέση η Εθνική Νέων Γυναικών

Newsroom
Εθνική Νέων Γυναικών

bet365

Την 9η θέση θα διεκδικήσει στο EuroBasket U20 Β' η Εθνική Νέων Γυναικών, αφού αν και αποδεκατισμένη από τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας, δέχτηκε έναν πόντο στην 1η περίοδο από την Ελβετία, την οποία και κέρδισε με 71-47.

Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από τη γαστρεντερίτιδα και τα κρούσματα που υπάρχουν σε μέλη των αποστολών, η Εθνική Νέων Γυναικών επικράτησε της Ελβετίας με 71-47 και πηγαίνει να διεκδικήσει την 9η θέση στο EuroBasket U20B' στη Σόφια, περιμένοντας να μάθε την αντίπαλό της.

Με την Ελλάδα να έχει rotation επτά παικτριών και τη Γεωργία Γρηγοροπούλου να σκοράρει 28, μαζεύοντας παράλληλα 15 ριμπάουντ μαζί με 4 ασίστ και ισάριθμα λάθη. Ακολούθησε η Μικαέλα Κούπερ που αγωνίστηκε για 40 λεπτά και σκόραρε 19 πόντους, με 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ.

Από πλευράς της η Ελβετία μπορεί να είχε rotation οκτώ παικτριών, αλλά σκόραρε μόλις έναν πόντο στην 1η περίοδο και έπειτα παραδόθηκε εντελώς για να φτάσουμε στο 71-47.

Τα δεκάλεπτα: 24-1, 42-21, 56-37, 71-47

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα