Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο: Δυνατό... τεστ ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων στη Θεσσαλονίκη

Ο Κώστας Παπανικολάου στην Εθνική

bet365

Η Ελλάδα υποδέχεται το Πουέρτο Ρίκο στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, σε φιλικό λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει 3 απουσίες εξαιτίας ίωσης και τραυματισμών.

Με όλες τις χώρες να μετράνε πλέον αντίστροφα ώστε να φτάσει η ώρα όπου η μπασκετική δράση θα «χτυπά» στη Γαλλία και το ολυμπιακό τουρνουά, οι ομάδες δίνουν ορισμένα πολύ δυνατά φιλικά.

Ένα από αυτά είναι και εκείνο της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο, απόψε Τρίτη (16/7, 21:30), στην PAOK Sports Arena.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο, με ελάχιστα εισιτήρια να παραμένουν διαθέσιμα ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Βασίλης Σπανούλης, ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή του 3 παίκτες. Συγκεκριμένα, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ταλαιπωρείται από μία ίωση αλλά και τους Νικ Καλάθη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το Πουέρτο Ρίκο είναι και αυτή μία χώρα που εξασφάλισε τη θέση της στους Ολυμπιακού Αγώνες μέσω προολυμπιακού τυορνουά, επικρατώντας στον εντός έδρας τελικό της Λιθουανίας με 79-68.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα