Εθνική Παίδων, Καλαμπόκης: Αποχώρησε από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή

Εθνική Παίδων, Καλαμπόκης: Αποχώρησε από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή

Ο Γιάννης Καλαμπόκης στην Εθνική Παίδων

bet365

O Γιάννης Καλαμπόκης αποχώρησε από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή έπειτα από τέσσερα χρόνια στο σταφ της Εθνικής Ανδρών και άλλα τρία στο αναπτυξιακό πρόγραμμα και την Εθνική Παίδων.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης ενημέρωσε ότι έκλεισε ο κύκλος του στην ΕΟΚ έπειτα από επτά χρόνια ως ομοσπονδιακός προπονητής, αποτελώντας μέλος του σταφ της Εθνικής Ανδρών και δουλεύοντας για τρία χρόνια στο αναπτυξιακό πρόγραμμα και την Εθνική Παίδων.

Ο Καλαμπόκης ήταν μέχρι πρότινος προπονητής της Εθνικής Παίδων, την οποία οδήγησε στην τέταρτη θέση του EuroBasket U16.

Με μήνυμά του στο Facebook, ανέφερε σχετικά: «Ένας δεύτερος μα πολύ σημαντικός κύκλος στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κλείνει. Μετά τα τέσσερα χρόνια στην Εθνική Ανδρών, ακολούθησαν τρία συναρπαστικά χρόνια στο αναπτυξιακό πρόγραμμα και την Εθνική Παίδων που με γέμισαν με γνώση, εμπειρίες αλλά και συνεργασίες με σπουδαίες προσωπικότητες που τα έκαναν ακόμη πιο ενδιαφέροντα και ξεχωριστά.

Ευχαριστώ από καρδιάς τις διοικήσεις του κυρίου Βασιλακόπουλου και του κυρίου Λιόλιου για αυτή την ευκαιρία αλλά και όλα τα μέλη των διοικήσεων, προπονητές, παράγοντες, υπαλλήλους και φυσικά τους παίκτες που συνεργαστήκαμε αυτά τα επτά χρόνια.

Εις το επανιδείν».

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα