Τρέλα για το back to back του Παναθηναϊκού

Newsroom
ΠΑΟ 2
Ο Παναθηναϊκός αρχίζει από το Βερολίνο και την αναμέτρηση με την Άλμπα (19:45) την επιχείρηση υπεράσπισης του τίτλου της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τον Μάιο στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Final-4 του Βερολίνου σαρώνοντας τη Ρεάλ στον τελικό και τέσσερις μήνες μετά βρίσκεται στο ίδιο γήπεδο, στην αφετηρία της νέας σεζόν με στόχο το back to back.

Αντίπαλος στην πρεμιέρα της Euroleague είναι η Άλμπα, η οποία είναι εκ των αδύναμων κρίκων του φετινού «μαραθωνίου» και πέρυσι ήταν ουραγός της κατάταξης με μόλις 5 νίκες.

Στην «Uber Arena», εκεί όπου οι «πράσινοι» έβαλαν το έβδομο αστέρι στη φανέλα τους, ενώ είχαν πανηγυρίσει και το Ευρωπαϊκό του 2009, θέλουν να αρχίσουν με το δεξί την πορεία προς άλλο ένα αστέρι!

Σούπερ προσφορά* για τον Παναθηναϊκό σε απόδοση 100

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας έχοντας διατηρήσει ανέγγιχτο τον κορμό που τους οδήγησε στην κορυφή σε μια ιστορική σεζόν, ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο με τις πρωτοκλασάτες προσθήκες των Λορέντζο Μπράουν, Ομέρ Γιούρτσεβεν και Τσεντί Οσμάν και θέλουν να επιβεβαιώσουν τη διαφορά δυναμικότητας στην πρεμιέρα, αφήνοντας πίσω την ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό.

Πέρυσι έκαναν το 2/2 απέναντι στη γερμανική ομάδα με τις δύο αναμετρήσεις να έχουν τη σημασία τους, καθώς το «διπλό» στο Βερολίνο ήταν το πρώτο της σεζόν, ενώ η νίκη στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας. Η νίκη του «τριφυλλιού» με χάντικαπ άνω των 11.5 πόντων είναι σε απόδοση 1.91.

Στη Ρόδο ο κορυφαίος «πράσινος» ήταν ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, έχοντας παρουσία σε πολλούς τομείς. Και αυτή τη φορά θα κληθεί να προσφέρει πολύπλευρα, σε σκορ και δημιουργία. Οι Over 13.5 πόντοι και ασίστ του υπερπολύτιμου Αμερικανού γκαρντ προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικό στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα