ΑΕ Λεμεσού - Λεβάρτιτσε Τσομούτοφ 77-84: Υπέκυψαν στο φινάλε και ηττήθηκαν παρά την καλή εμφάνιση

Newsroom
ael
Η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα στο φινάλε από την Λεβάρτιτσε Τσομούτοφ στην Λεμεσό με σκορ 77-84 και συνεχίζει χωρίς νίκη στο FIBA Europe Cup Γυναικών.

Η ΑΕΛ Λεμεσού υποδέχθηκε την Λεβάρτιτσε Τσομούτοφ στη Λεμεσό για την 3η αγωνιστική του FIBA Europe Cup Γυναικών.

Η Λεμεσιανή ομάδα μπήκε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση και στο 5' πραγματοποίησε σερί 8 πόντων παίρνοντας διψήφια διαφορά από νωρίς με το σκορ στο 7' να είναι 18-8. Η Κυπριακή ομάδα κράτησε την διαφορά κι η πρώτη περίοδος τελείωσε με σκορ 23-13.

Στην δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους 6 στα πρώτα τρία λεπτά, αλλά η ΑΕΛ ήταν καταιγιστική και με σερί ξανά 8 πόντων ανέβασε την διαφορά στους 14 στα μισά της περιόδου. Η ΑΕΛ απαντούσε στα καλάθια της Τσέχικης ομάδας και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την ομάδα της Λεμεσού να βρίσκεται στο συν 13 με σκορ 45-32.

Η διαφορά έμενε έχρι το 24' με την ΑΕΛ να απαντά άμεσα στα καλάθια του αντιπάλου, όμως οι Τσέχες με σερί 12 πόντων στο τελευταίο τρίλεπτο της περιόδου, έναντι κανενός της ΑΕΛ έφεραν το ματς στα ίσα πριν την τελευταία περίοδο με σκορ 58-58.

 

Το τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τρίποντο της Στυλιανίδη, αλλά οι Τσέχες κατάφεραν να προηγηθούν στο 33' με σκορ 65-61. Η ΑΕΛ ξαναβρήκε λύσεις και πέντε λεπτά πριν την λήξη ξαναπέρασαν μπροστά στον πόντο με σκορ 68-67.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν σερί 10 πόντων και πήραν προβάδισμα 9 πόντων με τρία λεπτά να απομένουν. Η ΑΕΛ μείωσε στους δύο άμεσα, αλλά με δύο δίποντα και τρεις εύστοχες βολές στο φινάλε η Τσέχικη ομάδα πήρε την νίκη, αφήνοντας την ΑΕΛ χωρίς νίκη στην διοργάνωση για ακόμη μια αγωνιστική, παρά τις πλύ καλές εμφανίσεις.

Κορυφαία της αναμέτρησης ήταν η Ροκοσόβα με 21 πόντους, 19 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ για τις γαλαζοκίτρινες ξεχώρισε η Τούρουντιτς με 22 πόντους, 5 ριμπάουν και 7 ασίστ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-13, 45-32, 58-58, 77-84

Βαθμολογία Α' ομίλου:

1. Βιλερμπάν 3 νίκες

2. Λεβάρτιτσε 2 νίκες

3. Γκόρζοβ 1 νίκη

4. αελ 0 νίκες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα