ΑΕ Λεμεσού: Παρών στο Λας Βέγκας για την Summer League

ael_nba
Παρουσία στην Summer League του NBA δηλώνει η ΑΕΛ, με εκπροσώπους της να βρίσκονται στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες και να προχωρήσουν στην αξιολόγηση παιχτών.

Η καρδιά του μπάσκετ, μέχρι την έναρξη του Ολυμπιακού τουρνουά, χτυπάει στο Λας Βέγκας και την Summer League του NBA. Ο Βασίλης Τασίας, βοηθός προπονητής στην ΑΕΛ και ο υπεύθυνος σκάουτινγκ της ομάδας, Ματ Χόφερ παρευρίσκονται τις τελευταίες ημέρες και παρακολουθούν δια ζώσης παιχνίδια του τουρνουά.

Σκοπός τους, η αξιολόγηση και η ανίχνευση παιχτών, αποσκοπώντας στην ένταξη τους στην ΑΕΛ. Μετά την ανανέωση της Κόουτς Παπαδοπούλου μέχρι το 2026, «οι Κίτρινοι» της Λεμεσού, συνεχίζουν τα βήματά τους προς των σχεδιασμό των επόμενων χρόνων στην ομάδα, βασιζόμενοι σε ένα σταθερό και με γερές βάσεις πλάνο, το οποίο ξεκινάει από το έμπειρο και καταρτισμένο τεχνικό τιμ.

Η δημοσίευση της ΑΕΛ για την παρουσία της στην Summer League:

«Ο βοηθός προπονητής Βασίλης Τασίας και ο υπεύθυνος σκαουτινγκ της ομάδας μας Ματ Χοφερ παρευρίσκονται αυτές τις μέρες στην Summer League του Λας Βέγκας με στόχο την ανίχνευση παιχτών για την ομάδα μας».

 


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα