Πρωτάθλημα Γυναικών: Την Κυριακή η πρεμιέρα με συνολικά έξι συμμετέχοντες

Newsroom
protathlima_ginaikon
Με επίσημη ενημέρωση, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε λεπτομέρειες για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Γυναικών.

Την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες για τη σεζόν 2024-25 στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή έξι ομάδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής

«Στο Λευκόθεο η Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ θα υποδεχθεί την περσινή νταμπλούχο Sole Mare By The Sea ΑΕΛ, η οποία προέρχεται από την κατάκτηση του 11ου σούπερ καπ στην ιστορία της, καθώς και τον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα, έπειτα από τα 14 χρόνια.

Στην αίθουσα Απόλλωνα η Sigma Bakeries Αναγέννηση Γερμασόγειας θα παίξει κόντρα στην πρωτοεμφανιζόμενη στη φετινή σεζόν ομάδα του Ζήνωνα Λουκή Ακρίτας, ενώ στην Αίθουσα Α' Λυκείου Άκης Κλεάνθους ο ΑΠΟΠ θα κοντραριστεί με την ΕΘΑ.

Τα παιχνίδια Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ-Sole Mare By The Sea ΑΕΛ και Sigma Bakeries Αναγέννηση Γερμασόγεια-Ζήνωνας Λουκή Ακρίτας θα αρχίσουν στις 13:00, ενώ το ματς ΑΠΟΠ-ΕΘΑ θα διεξαχθεί στις 15:00».

 

Οι αγώνες

Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ - Sole Mare By The Sea ΑΕΛ 13:00

Sigma Bakeries Αναγέννηση Γερμασόγεια - Ζήνωνας Λουκή Ακρίτας 13:00

ΑΠΟΠ - ΕΘΑ 15:00

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα