ΟΠΑΠ Basket League: Αυλαία στο Λευκόθεο για την 3η αγωνιστική

Newsroom
BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΣ
Η 3η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League ξεκινάει απόψε (25/10, 19:30) στο Λευκόθεο, εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Η δράση στην ΟΠΑΠ Basket League επιστρέφει για ακόμη μια εβδομάδα, με το πρώτο τζάμπολ της 3ης αγωνιστικής να γίνεται απόψε στις 19:30 στο Λευκόθεο, εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Καϊμακλίου, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδώσει η Cytavision.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν μία νίκη σε δύο αγώνες (σ.σ. ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική από την Ανόρθωση), απέναντι στην ομάδα του Καϊμακλίου που ψάχνει το πρώτο ροζ φύλλο μετά την ήττα από την Πετρολίνα ΑΕΚ στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν.

Συνέχεια θα έχουμε το Σάββατο (26/10) όπου στις 18:00, στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης», με την Payabl. ΕΚΑ ΑΕΛ να υποδέχεται την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Στους πρώτους δύο αγώνες της σεζόν, η ομάδα της Λεμεσού κατάφερε να έχει το απόλυτο στις νίκες και στοχεύει να τριτώσει το καλό, ενώ το συγκρότημα του Παραλιμνίου δέχθηκε ισάριθμες ήττες.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή (27/10) με δυο παιχνίδια. Πρώτο χρονικά θα γίνει το ντέρμπι της αγωνιστικής στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας», με τον Κεραυνό Στροβόλου να αναμετράται με την Ανόρθωση. Οι δυο ομάδες είναι αήττητες μέχρι στιγμής, με την ομάδα του Στροβόλου να έχει δώσει και τα δύο παιχνίδια της, ενώ η «Κυρία» να έχει αγωνιστεί μόνο ένα στην τρέχουσα σεζόν. Ο αγώνας αυτός θα αρχίσει στις 16:00.

 

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί στην αίθουσα του «Απόλλωνα» στη Λεμεσό το βράδυ (19:00) με τον Απόλλωνα, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, να παίζει με την ΕΘΑ Έγκωμης. Τόσο οι «γαλάζιοι» όσο και η ομάδα της Έγκωμης επιζητούν να κάνουν σεφτέ στις επιτυχίες.

Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική έχει η Πετρολίνα ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

ΑΠΟΕΛ - Αχιλλέας Καϊμακλίου, 19:30

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Payabl. ΕΚΑ ΑΕΛ - ΕΝ Παραλιμνίου, 18:00

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Κεραυνός Στροβόλου - Ανόρθωση, 16:00

Απόλλων - ΕΘΑ Έγκωμης, 19:00

Ρεπό: Πετρολίνα ΑΕK

Η βαθμολογία (σε παρένθεση οι αγώνες)

1. Payabl. EKA ΑΕΛ 4β. (2)

2. Κεραυνός Στροβόλου 4β. (2)

3. ΑΠΟΕΛ 3β. (2)

4. Πετρολίνα ΑΕΚ 2β. (1)

5. Ανόρθωση 2β. (1)

6. ΕΝ Παραλιμνίου 2β. (2)

7. ΕΘΑ Έγκωμης 2β. (2)

8. Αχιλλέας Καϊμακλίου 1β. (1)

9. Απόλλων Λεμεσού 1β. (1)

Πηγή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα