ΑΕ Λεμεσού: Θερμό κάλεσμα του Σταύρου Ελληνιάδη προς τον κόσμο για το παιχνίδι με την ΕΝΠ

elliniadis_ael
Με βίντεο που δημοσίευσε στα Social Media, η ΑΕΛ στέλνει το δικό της μήνυμα στο κόσμο της, τον οποίο καλεί να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι με την ΕΝΠ, δια στόματος...Σταύρου Ελληνιάδη.

Η ΑΕΛ, υποδέχεται σήμερα στην έδρα της της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου, για την τρίτη αγωνιστική της Basket League Κύπρου. Η ομάδα της Κάλιας Παπαδοπούλου, φιλοδοξεί σαφώς να δώσει συνέχεια στην άκρως θετική εφετινή της παρουσία, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Με βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Social Media της ομάδας, ο Σταύρος Ελληνιάδης, General Manager στην ΑΕΛ, καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό των «Κιτρινών» της Λεμεσού και να αποτελέσει αρωγό στο στόχο της νίκης. Επίσης δήλωσε τον εντυπωσιασμό του από το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά τα όσα λέει στο σχετικό βίντεο ο κ. Ελληνιάδης:

«Εντυπωσιάστηκα από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, από την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας. Θα ήθελα να ξαναζήσω αυτή την ατμόσφαιρα, να κάνουμε το 3/3, οπότε καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, να έρθουν στο γήπεδο και να γιορτάσουμε την τρίτη νίκη μας και να δημιουργήσουμε έτσι αυτή την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που είδαμε και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι μας».

 

Δείτε το σχετικό βίντεο

@Photo credits: AEL Limassol BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα