Άρης: Προς συμφωνία με τον Γιάκα Κλόμπουτσαρ!

Άρης: Προς συμφωνία με τον Γιάκα Κλόμπουτσαρ!

Άρης: Προς συμφωνία με τον Γιάκα Κλόμπουτσαρ!

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον έμπειρο Σλοβένο φόργουορντ, Γιάκα Κλόμπουτσαρ, με σκοπό να καλύψει προσωρινά το κενό του Ολιβιέ Χάνλαν.

Η αλήθεια είναι ότι συζήτηση με τον 34χρονο Σλοβένο φόργουορντ γίνεται εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα στους «κίτρινους» και για την ακρίβεια ο άλλοτε διεθνής Σλοβένος ήταν εκ των βασικών υποψηφίων για την αντικατάσταση του Έρικ Λόκετ. Τελικώς, προτιμήθηκε ο Αϊζάια Κάζινς για να ακολουθήσουν τα γνωστά γεγονότα με το πρόβλημα τραυματισμού του πρώτου και τη διατήρηση του Λόκετ στην ομάδα.

Ωστόσο, η περίπτωσή του επανήλθε στο προσκήνιο από την ώρα που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Ολιβιέ Χάνλαν. Ο Καναδός γκαρντ προβλέπεται να απουσιάσει για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων κι αυτό σημαίνει ότι είναι σίγουρα εκτός για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή, οι δε πιθανότητες επιστροφής του στο παιχνίδι με το Περιστέρι είναι εξίσου ελάχιστες. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι «κίτρινοι» βρήκαν στην αγορά αναζητώντας παίκτη με συνεργασία ενός έτους. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι είχαν πλησιάσει αρκετά σε συμφωνία με Αμερικανό γκαρντ ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ομάδα αλλά την τελευταία στιγμή υπήρξε εμπλοκή από ομάδα του εξωτερικού και ο παίκτης προτίμησε να σ’ αυτή.

Υπό αυτές τις συνθήκες και με την πίεση του χρόνου, ο Γιάννης Καστρίτης αποφάσισε να αποταθεί στον Γιάκα Κλόμπουτσαρ, γνωρίζοντας ασφαλώς ότι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του είναι διαφορετικά από αυτά του Ολιβιέ Χάνλαν, εκτιμώντας όμως ότι θα μπορέσει να «κουμπώσει» άμεσα στο σύνολο και δεν θα διαταράξει τις αγωνιστικές ισορροπίες στη ομάδα.

Το παιδί της Ολίμπια Λουμπλιάνα

Ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ ανδρώθηκε μπασκετικά στην Ολίμπια Λουμπλιάνα αναλαμβάνοντας περισσότερο αμυντικούς ρόλους, για να ακολουθήσει μια πολυετής καριέρα στην Κρκα (2012-15) έπειτα από συνεργασία λίγων μηνών και με την Παρτιζάν, παράλληλα ήταν μέλος της εθνικής Σλοβενίας. Μετά τον (σχεδόν) ένα χρόνο στη γερμανική Ουλμ, μετακόμισε στην Τουρκία και στην Μπουγιούκσεχίρ (11.2π., 4.1ρ.), στη Γαλατάσαραϊ (5.1π., 3.2ρ.). Πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπουγιούκτσεκμε έχοντας και είχε 10.4 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα