Λαύριο: Δεϊμέζης και Καρακώστας ήταν αντίπαλοι το Σάββατο και συμπαίκτες την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Οικονόμου
Λαύριο: Δεϊμέζης και Καρακώστας ήταν αντίπαλοι το Σάββατο και συμπαίκτες την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό!
Ο κανονισμός των «διπλών δελτίων» έδωσε τη δυνατότητα στο Λαύριο να χρησιμοποιήσει τους Δεϊμέζη, Καρακώστα, Αϊβαζίδη κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους δύο πρώτους να αγωνίζονται ως αντίπαλοι το απόγευμα του Σαββάτου με τις φανέλες των ΦΕΑ και Παπάγου.

Ο Ολυμπιακός όπως ήταν φυσιολογικό επικράτησε με 98-61 του Λαυρίου και παρέμεινε αήττητος στην Basket League.

Με τον Λούντζη να κάνει ρεκόρ καριέρας, οι «ερυθρόλευκοι» χάθηκαν στον ορίζοντα, την ώρα που το rotation άνοιξε και από τις πλευρές. Τόσο ο Σερέλης, όσο και ο Μπαρτζώκας έψαξαν βαθιά στο βάθος του πάγκου τους, με τον κόουτς του Λαυρίου να κάνει χρήση του κανονισμού των διπλών δελτίων.

Συγκεκριμένα τρεις παίκτες, οι Δεϊμέζης, Καρακώστας και Αϊβαζίδης που αγωνίστηκαν το Σάββατο (29/10) στις ΦΕΑ, Παπάγου και Ηλυσιακό και βρέθηκαν στο παρκέ σήμερα, δυνατότητα που έχει κάθε ομάδα της Basket League με παίκτες που εντάσσονται σε αυτόν τον κανονισμό του διπλού δελτίου.

Ένας παίκτης ηλικίας 18-21 ετών έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ομάδα κατώτερης κατηγορίας, αρκεί να μην ξεπεράσει το 50% των αγώνων της ομάδας που παίζει στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Δεϊμέζης και Καρακώστας μάλιστα αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλον στο παιχνίδι ΦΕΑ - Παπάγου 24 ώρες πριν παίξουν ως συμπαίκτες με το Λαύριο. Πάντως κανείς εκ των τριών δεν κατάφερε να σκοράρει στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα