Πακ: «Ο Άρης είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου»

Πακ: «Ο Άρης είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου»

Newsroom
Πακ: «Ο Άρης είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου»

bet365

Ο Ρισόντ Πακ έφθασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και μάλιστα ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να κάνει σήμερα (8/11) την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα.

Με την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο Άρης έκλεισε τις θέσεις των ξένων. Ο Ρισόντ Πακ έφτασε στη Θεσσαλονίκη, τον υποδέχθηκε ο τιμ μάνατζερ των «κίτρινων», Χρήστος Ταπούτος, μαζί με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Θόδωρο Αλεξιάδη και στη συνέχεια μετέβη στην κλινική «Άγιος Λουκάς» για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Άρη. Τους γνωρίζω, έχω δει πολλά βίντεο με την κερκίδα και είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ μπροστά σε τέτοιο κοινό. Θα έλεγα ότι η έλευσή μου στην Ελλάδα και τον Άρη είναι το μεγαλύτερο μέχρι τώρα βήμα στην καριέρα μου. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και ανυπομονώ να παίξω σ’ αυτό. Έχω μιλήσει με τον κόουτς. Μου εξήγησε τον ρόλο μου και θα το δείξω μέσα στο γήπεδο», δήλωσε ο Αμερικανός ο οποίος στάθηκε μάλιστα στο γεγονός ότι έχει στη διάθεσή του δύο εβδομάδες για να μάθει τη νέα ομάδα του.

«Είναι σημαντικό για μένα που έρχομαι πάνω στη διακοπή του πρωταθλήματος και θα έχω έξτρα χρόνο για να γνωρίσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και να προσαρμοστώ στο παιχνίδι του Άρη. Πολλές φορές έρχεσαι και αγωνίζεσαι μετά από μία προπόνηση, οπότε είναι πολύ βολικό για μένα που θα έχω 12 μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα».

Σκιαγραφώντας τον αγωνιστικό χαρακτήρα του απάντησε ότι… «παίζω πολύ επιθετική άμυνα. Είμαι σκόρερ. Θεωρώ τον εαυτό μου σούτινγκ γκαρντ, αλλά αν χρειαστεί να ανέβω στο «3», μπορώ να το κάνω, όπως μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας στην άμυνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα