Άρης: Συμφωνία με τον Ντάντζελ Πούριφοϊ (vid)

Άρης: Συμφωνία με τον Ντάντζελ Πούριφοϊ (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Συμφωνία με τον Ντάντζελ Πούριφοϊ (vid)

bet365

Ο Άρης δυσκολεύτηκε αρκετά για να βρει τον προσωρινό αντικαταστάτη του Ισμαέλ Σανόγκο και κατέκτησε στον 27χρονο Αμερικανό Ντάνιελ Πούριφοϊ ο οποίος με ύψος 2.01μ. αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «3».

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αμερικανού είναι διαφορετικά σε σχέση με του Σανόγκο, ωστόσο, είναι ό,τι πιο κοντινό βρήκε ο Γιάννης Καστρίτης από τους παίκτες που ήταν ελεύθεροι στην αγορά και κυρίως είχαν τη διάθεση να έρθουν στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Πριν εξάλλου αποταθεί στην περίπτωση του Πούριφοϊ, ο Έλληνας τεχνικός εισέπραξε αρνήσεις από φόργουορντ/σέντερ οι οποίοι είτε είναι στην G League με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής είτε σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο 27χρονος Αμερικανός αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας από την περασμένη σεζόν όπου με τη φανέλα των Γκιμαράες και Πόρτο είχε συνολικά 17.7 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα με 30% ποσοστό ευστοχίας στο μακρινό σουτ.

Φέτος έπαιξε 19 αγώνες με την Πόρτο και είχε 5.1 πόντους κατά μέσο όρο. Ο Πούριφοϊ είναι απόφοιτος του Όμπορν και στην τελευταία του πανεπιστημιακή σεζόν (2019-20) είχε 8,5 πόντους και 4.3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

@Photo credits: Auburn University Athletics

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα