Προς ανατροπή δεδομένων στο Μαρούσι για Basket League!

Προς ανατροπή δεδομένων στο Μαρούσι για Basket League!

Οι παίκτες του Αμαρουσίου πανηγυρίζουν την άνοδό τους στην Basket League

bet365

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το «στρατόπεδο» του συλλόγου των βορείων προαστίων, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για την δημιουργία ΚΑΕ και βρίσκονται κοντά στο να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Η πρώτη επίσημη ενημέρωση της διοίκησης των πρωταθλητών της Elite League για την προσπάθεια υποστήριξης της ανόδου (09/06), έφερε στην επιφάνεια αρκετές δυσκολίες από την άποψη ότι τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί, ανέρχονταν στο 10% του απαιτούμενου ποσού.

Μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη (17/06), οι διοικούντες ανακοίνωσαν ότι καλύφθηκε το 1/3 του ποσού για την σύσταση ΚΑΕ και η τελευταία πληροφόρηση του Gazzetta αναφέρει ότι η εμφάνιση «λευκού καπνού» είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου του Ερασιτέχνη, Χρήστου Γεωργουσόπουλου και του βετεράνου μπασκετμπολίστα, Χρήστου Σουρλή, ο οποίος «τρέχει» το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, τα χρήματα που απαιτούνται για την εγγυητική επιστολή (60.000 + 40.000 Ευρώ) και το μετοχικό κεφάλαιο (240.00 Ευρώ) έχουν βρεθεί και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για την συμπλήρωση του φακέλου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες εξελίξεις, έχουμε πλήρη ανατροπή των έως τώρα δεδομένων και όλα δείχνουν ότι ο ιστορικός σύλλογος των βορείων προαστίων βρίσκεται κοντά στην κατάθεση φακέλου συμμετοχής στην Basket League (απομένει το έγγραφο για τα χρέη της προηγούμενης ΚΑΕ, που δεν δεσμεύουν την νέα προσπάθεια), υποστηρίζοντας την άνοδο που κέρδισε μέσα στο παρκέ με την κατάκτηση του τίτλου στην Elite League.

 

Τα πάντα αναμένονται ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς στις 23 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Θυμίζουμε ότι αν οι δύο ομάδες που ανέβηκαν στην Basket League, δεν δηλώσουν συμμετοχή στην Elite League και αργότερα δεν καταφέρουν να συμπληρώσουν τον φάκελο για την Α1 Κατηγορία, τότε – βάσει της αλλαγής των κανονισμών – την νέα σεζόν θα παίξουν στην Α' ΕΣΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα