Άρης μεταγραφές: Συμφωνία με τον Αμερικανό Ρόνι Χάρελ Τζούνιορ

Άρης μεταγραφές: Συμφωνία με τον Αμερικανό Ρόνι Χάρελ Τζούνιορ

Ο Ρόνι Χάρελ, νέο απόκτημα του Άρη.

bet365

Ο Άρης πρόσθεσε ένα ακόμη κομμάτι στο φετινό μεταγραφικό παζλ του καθώς είναι δεδομένη η συμφωνία του με τον Ρόνι Χάρελ Τζούνιορ (27, 2.01) για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Η αλήθεια είναι ότι η περίπτωση του 27χρονου Αμερικανού φόργουορντ ήταν στο μυαλό του Γιάννη Καστρίτη και το περασμένο καλοκαίρι, φέτος όμως οι συνθήκες αποδείχθηκαν πιο κατάλληλες για να επιτευχθεί συμφωνία. Ο Ρόνι Χάρελ Τζούνιορ προέρχεται από μια διετία στο Ισραήλ καθώς πέρυσι έπαιξε στην Ιρόνι Νες Ζιόνα (9.4π., 4.5 ρ. κατά μέσο όρο) και πρόπερσι στη Χαποέλ Γκιλμπόα στην οποία είχε 12.2 πόντους και 5.7 ριμπάουντ ανά αγώνα. Προηγήθηκε η παρουσία του σε Λουξεμβούργο, δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας αλλά και Ρουμανία. Ο Χάρελ Τζούνιορ χαρακτηρίζεται περισσότερο για την έφεσή του στο μακρινό σουτ, την αθλητικότητά του αλλά και την ικανότητα του στην άμυνα. Το τελευταίο στοιχείο ήταν από αυτά που έπαιξαν ρόλο στην τελική απόφαση του προπονητή του Άρη.

@Photo credits: Winner League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα