Άρης: Το κακό σενάριο για τον Γκάλινατ και ο Σταρκ

Άρης: Το κακό σενάριο για τον Γκάλινατ και ο Σταρκ

Ο Γκάλινατ

bet365

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ είναι πιθανό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς σε περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι πιο σοβαρός κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους επίσπευσης των διαδικασιών για την προφορική συμφωνία με τον Τζόναθαν Σταρκ.

Ο Άρης είναι ενεργός στην αγορά εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες καθώς συζητήθηκε έντονα το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Μάρκους Καρ ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει με την αγωνιστική παρουσία του. Η εμφάνιση του Καναδού γκαρντ στον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ουλμ έβαλε αυτή τη συζήτηση στην… κατάψυξη, αλλά προέκυψε ο τραυματισμός του Ρομπέρτο Γκάλινατ στον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών.

Κατά την επίσημη ενημέρωση, ο Αμερικανός έχει κάκωση στο γόνατο, εντούτοις, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περαιτέρω εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο αθλητής διαπιστώθηκε μεγαλύτερο πρόβλημα και το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση μοιάζει αρκετά πιθανό.

Υπό αυτές τις συνθήκες, αποφασίστηκε η επίσπευση των διαδικασιών για την άμεση άφιξη του Τζόναθαν Σταρκ. Η περίπτωση του 28χρονου Αμερικανού είχε τεθεί προς συζήτηση όταν εξετάστηκε το σενάριο αντικατάστασης του Μάρκους Καρ. Εξάλλου, σε επίπεδο αγωνιστικών χαρακτηριστικών, ο Σταρκ δεν έχει καμία σχέση με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ ο οποίος κινείται στις θέσεις «2» και «3» ενώ ο Στακ είναι combo guard.

@Photo credits: eurokinissi, ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα