Καστρίτης: «Κλείνουμε τα αυτιά μας στην αμφισβήτηση»

Καστρίτης: «Κλείνουμε τα αυτιά μας στην αμφισβήτηση»

Newsroom
Ο Καστρίτης

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης επί του Αμαρουσίου αλλά και στην αμφισβήτηση που εισπράττει συγκεκριμένους παίκτες του υποστηρίζοντας ότι όλοι… κλείνουν τα αυτιά τους.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη υποστήριξε αρχικά ότι… «με έξι σερί ήττες, τα παιδιά είχαν ανάγκη αυτή τη νίκη. Τη θέλανε πάρα πολύ σήμερα, γιατί είναι παιδιά που κάθε μέρα δίνουν το 100%. Δεν είναι εύκολη η πορεία μας καθώς έχουμε να παλέψουμε με πολλά προβλήματα, συν τοις άλλοις είναι ψυχοφθόρο και δύσκολο να χάνεις στο τέλος κλειστά παιχνίδια. Συνεχίζουμε όμως να χτίζουμε. Συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την εικόνα του γηπέδου και την προσπάθεια που κάνουν. Ο Γιώργος (σ.σ. Λημνιάτης) είναι φίλος και εξαιρετικός προπονητή, θα τα πάνε παραπάνω από περίφημα».

Ρωτήθηκε για την απώλεια της διαφοράς των 21 πόντων στην τελευταία περίοδο αλλά και την αντίδραση στο τέλος. «Θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο πιο έξυπνοι (στη διαχείριση της διαφοράς). Συνολικά όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωστά, έγιναν λάθη λόγω λόγω κούρασης και έλλειψης ενέργειας, αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι κάθε εβδομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο καλές ομάδες».

Ο Γιάννης Καστρίτης ρωτήθηκε για τον Σταρκ αλλά και τα στοιχεία που μπορεί να δώσει στην ομάδα του. «Δεν μπορώ να σχολιάσω φιλολογία. Η αλήθεια είναι πως από την αρχή της χρονιάς έχει υπάρξει αμφισβήτηση για πολλά παιδιά. Εμάς δουλειά μας είναι να κλείνουμε τα αυτιά μας και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σταρκ, είναι καλός δημιουργός, καλός σλάσερ, μπορεί να μας δώσει πράγματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Έχω εντοπίσει τι μας λείπει. Είναι ένα παιδί με ευρωπαϊκή εμπειρία», είπε και ξεκαθάρισε ότι η 12αδα που χρησιμοποίησε στο παιχνίδι με το Μαρούσι θα ταξιδέψει και στην Ισπανία για τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα