Τολιόπουλος: «Τεράστια νίκη, δώσαμε την ψυχή μας»

Newsroom
Ο Βασίλης Τολιόπουλος

bet365

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στην τεράστια νίκη επί του Παναθηναϊκού, Βασίλης Τολιόπουλος έκανε λόγο για τεράστια επιτυχία, ενώ επισήμανε πως οι «κίτρινοι» έδωσαν και την ψυχή τους.

Ένας φοβερός Άρης κατάφερε να περάσει από το ΟΑΚΑ επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 73-70 για την Stoiximan Basket League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος με 12 πόντους και δύο κρίσιμα τρίποντα στο τέλος.

Ο 27χρονος γκαρντ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε τα εξής:

Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού Aktor: «Είναι μια τεράστια νίκη. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσα συγχαρητήρια αξίζει η ομάδα. Δώσαμε τη ψυχή μας, πάνω από το 100%. Είναι τεράστια νίκη.

Δεν πάμε σε κανένα παιχνίδι για να χάσουμε. Θέλουμε πάντα να παλεύουμε. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μεθαύριο και θέλαμε να κάνουμε συντήρηση. Μας πήγε καλά το παιχνίδι, βρεθήκαμε στο +19 και μετά κερδίσαμε».

Για το «κλειδί» του Άρη: «Η άμυνά μας, η νοοτροπία μας, το να παίζουμε πάνω από το όριο κάθε φορά. Βγάζουμε ψυχή ως ομάδα, είμαστε δεμένοι μεταξύ μας».

Για τα τρίποντά του: «Δεν σκέφτομαι τι έχει προηγηθεί. Ήξερα πως σήμερα και εγώ είμαι σε μέρα διαχείρισης για το ματς μεθαύριο. Στο τέλος ήταν οι στιγμές μου. Προσπαθώ να πάρω τη σωστή απόφαση και να βάλω τα σουτ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα