Άρης: Στον αέρα τα ξεχωριστά εισιτήρια διαρκείας για Eurocup και GBL

Άρης: Στον αέρα τα ξεχωριστά εισιτήρια διαρκείας για Eurocup και GBL

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των ξεχωριστών εισιτηρίων διαρκείας – για Ελλάδα και Ευρώπη – προς καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ομάδας.

Προφανώς οι τιμές των εισιτηρίων δεν συγκρίνονται με τις αντίστοιχες του εισιτηρίου που αφορούν και τις δύο διοργανώσεις. Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι… «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea είχε δεσμευτεί ότι τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσουν και ξεχωριστά «πακέτα» για κάθε διοργάνωση. Όπερ και εγένετο. Από σήμερα οι φίλοι της ομάδας μπορούν να επιλέξουν το «πακέτο» διαρκείας που επιθυμούν, ενώ, φυσικά, συνεχίζεται και η διάθεση των ενιαίων εισιτηρίων διαρκείας, ώστε ο κόσμος του ΑΡΗ Midea να μη χάσει λεπτό από τη δράση! Τονίζεται ότι στο εισιτήριο διαρκείας Stoiximan GBL συμπεριλαμβάνονται όλοι οι αγώνες της κανονικής διάρκειας και των play-offs, ενώ στο αντίστοιχο του BKT EuroCup, οι εννιά εντός έδρας αγώνες της κανονικής διάρκειας».

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης σημειώνει ότι τα παιδιά από 7 έως και 14 ετών θα έχουν έκπτωση 40% στην αγορά εισιτηρίου, εφόσον ο γονέας είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας, 10% έκπτωση έχουν τα άτομα με αναπηρία και 20% οι φοιτητές.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα