Παναθηναϊκός: Ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ πλην Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
.

bet365

Ο Άρης πανηγύρισε τεράστιο διπλό στο ΟΑΚΑ και παράλληλα υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη εντός έδρας ήττα στη Stoiximan Basket League πλην Ολυμπιακού μετά από 1.100 μέρες!

Ο τρομερός αμυντικά Άρης επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού AKTOR με 70-73, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή στα τελευταία λεπτά τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος πέτυχε μεγάλα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο και προσυπέγραψε το σπουδαίο «διπλό».

Ήταν η πρώτη νίκη του Άρη στην έδρα του Παναθηναϊκού στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος από το 1997, όταν ακόμη στους «κίτρινους» αγωνίζονταν ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο Μάριο Μπόνι.

Παράλληλα, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη εντός έδρας ήττα του στη Stoiximan Basket League πλην Ολυμπιακού έπειτα από 3 χρόνια.

Ήταν 31 Ιανουαρίου 2021, όταν ο Προμηθέας Πατρών επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 80-78, έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Γιάννη Αθηναίου και τα αδέλφια Γκραντ, εκ των οποίων ο Τζέριαν αγωνίζεται φέτος στον Παναθηναϊκό!

Μεσολάβησαν δηλαδή 1.100 μέρες μέχρι να ηττηθεί ο Παναθηναϊκός στο γήπεδό του από ομάδα πλην Ολυμπιακού.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα