Άρης: Άπαντες στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με το Περιστέρι

Άρης: Άπαντες στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με το Περιστέρι

Ο Άρης

bet365

Ο Άρης αντιμετωπίζει (6/6, 21:15) το Περιστέρι στην Αθήνα για την κατάκτηση της 3ης θέσης και παρά την πληθώρα τραυματισμών, ο Γιάννης Καστρίτης δεν ήθελε να στερήσει σε κανέναν παίκτη ένα τελευταίο ταξίδι, γι’ αυτό άπαντες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ανήμερα του αγώνα θα ληφθεί απόφαση για τη συμμετοχή τόσο του Ρόνι Χάρελ (πρόβλημα στον αχίλλειο) όσο και επίσης τραυματία Ίσμαελ Σανόγκο. Οι πιθανότητες συμμετοχής δεν είναι πολλές αλλά ο Γιάννης Καστρίτης αποφάσισε να τους συμπεριλάβει στην αποστολή όπως εξάλλου και τον Γιώργο Φίλλιο ο οποίος είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, σε μια έδρα ενός αντιπάλου που φέτος έδειξε μια σταθερότητα καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, κάνοντας πολύ καλές νίκες στην Ελλάδα και φτάνοντας μέχρι το φάιναλ φορ του Basketball Champions League. Πρέπει για μια ακόμη, τελευταία, φορά να δείξουμε ότι θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο γήπεδο τους. Θέλουμε να παίξουμε με τον τρόπο που μας έχει φτάσει μέχρι εδώ, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί απ’ αυτό το τελευταίο παιχνίδι», σημείωσε ο Σωτήρης Καραποστόλου, συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα