Άρης: Συμφωνία με τον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ Τζος Ρόμπερτς

Άρης: Συμφωνία με τον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ Τζος Ρόμπερτς

Ο Ρόμπερτς

bet365

Ο Άρης προχώρησε στην κάλυψη της μίας εκ των δύο θέσεων ψηλών καθώς συμφώνησε με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ Τζος Ρόμπερτς (25, 2.05) για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Βάσει προγραμματισμού, ο Άρης απομένει να κάνει δύο κινήσεις για τη συμπλήρωση του ρόστερ της ερχόμενης σεζόν και ο Τζος Ρόμπερς είναι η μία εξ’ αυτών.

Η συμφωνία με τον 25χρονο Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ είναι δεδομένη και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ. Πέρυσι ο Ρόμπερτς αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα Αυστραλίας/Νέας Ζηλανδίας, στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν και πιο συγκεκριμένα στην Cairns Taipans και στη συνέχεια στους Hawks Bay έχοντας 13 πόντους και 13.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο αλλά και 1.7 κοψίματα.

Ως κολεγιόπαιδο, αρχικά ήταν στο πανεπιστήμιο Σεντς Τζονς και στη συνέχεια πήγε στο πανεπιστήμιο του Μανχάταν όπου στην τελευταία χρονιά του είχε 12.2 πόντους, 9.8 ριμπάουντ και 1.9 κοψίματα. Προφανώς πρόκειται για έναν αθλητή ο οποίος διακρίνεται για τις ικανότητές του στην άμυνα και μάλιστα αυτές τον οδήγησαν στο να συμπεριληφθεί στην καλύτερη πεντάδα της περιφέρειας του πανεπιστημίου όπως και στην αντίστοιχη στα κοψίματα καθώς είναι ο ρέκορντμαν στην ιστορία του κολεγίου με 90 κοψίματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα