ΓΣ Περιστερίου: «Ο Καλαμπόκης αθέτησε τη συμφωνία που είχε συναφθεί για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στο Εφηβικό τμήμα»

Νίκος Καρφής
Καλαμπόκης: «Παράσημο για την Εθνική Παίδων η πρόοδος που έδειξε στο EuroBasket»
O ΓΣ Περιστερίου με ανακοίνωση του τόνισε πως ο Γιάννης Καλαμπόκης αθέτησε τη συμφωνία για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στο Εφηβικό τμήμα. Συνεχίζει στον Ολυμπιακό.

Ο Μιχάλης Καλαβρός άφησε τον Ολυμπιακό για να αναλάβει ως προσωπικός προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το κενό που άφησε στο επιτελείο των Πειραιωτών ο έμπειρος προπονητής, θα καλύψει ο Γιάννης Καλαμπόκης! Μολονότι ο πρώην, πλέον, προπονητή της Εθνικής Παίδων, ανακοινώθηκε από το Περιστέρι ως ο άνθρωπος που θα αναλάβει την εφηβική ομάδα, τελικά αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τον Ολυμπιακό.

Ο ΓΣ Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο Καλαμπόκης αθέτησε τη συμφωνία που είχε συναφθεί, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στο Εφηβικό τμήμα του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει ότι ο προπονητής Γιάννης Καλαμπόκης αθέτησε τη συμφωνία που είχε συναφθεί, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στο Εφηβικό τμήμα του Συλλόγου και την εποπτεία του στο Παιδικό.

Ο ΓΣ Περιστερίου του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα