Πανιώνιος: Ακυρώθηκε το φιλικό με την Καρδίτσα, παρουσία φιλάθλων το ματς με το Λαύριο

Newsroom
Panionios_intime

bet365

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε επίσημα, ότι το φιλικό με την Καρδίτσα (25/9) δεν θα πραγματοποιηθεί, ενώ το φιλικό με το Λαύριο (28/9) θα διεξαχθεί με παρουσία φιλάθλων.

Ο Πανιώνιος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην Stoiximan GBL και μετά την παρουσία του στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ, το φιλικό με την Καρδίτσα που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη (25/9) δεν θα πραγματοποιηθεί ενώ παράλληλα ενημέρωσε πως εκείνο με το Λαύριο,το Σάββατο (28/9), θα γίνει με παρουσία φιλάθλων.

Η ανακοίνωση της κυανέρυθρης ΚΑΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

«Ακυρώθηκε ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη (25/9) φιλικός αγώνας με την Καρδίτσα, στο Δ.Α.Κ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» Το Σάββατο (28/9-17:30) θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση με το Λαύριο στο Δ.Α.Κ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» παρουσία φιλάθλων»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα